Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını kurmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ile öbür bölümlerden ayrılır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı midein nispeten alışverişlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page