The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut gayrı acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak derunin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut güçlü üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Eğer bir yangın bapsı ciğerin yükselmek araştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en esen yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en tamam ederı koymak olacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil edinmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir manzara anında insanların hafif bir itmesi ile içeriden hariçya yakınlarında açılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en müsait fiyatlarla iye edinmek bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır Yangın Kapısı Fiyatları ancak daha öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda bapnın ne açıldığını öğretmek gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page